Groots eerbetoon aan Daan de Ligt bij presentatie sportbundel

Nieuws Geen reacties op Groots eerbetoon aan Daan de Ligt bij presentatie sportbundel 173

Op vrijdagavond 27 februari gaat het op DUNO gebeuren: dan wordt officieel het eerste exemplaar uitgereikt van ‘Gedichten uit de bezemwagen’, een bijzondere en fraai vormgegeven bundel van Daan de Ligt, ook de huisdichter van de club.

Zoals bekend is Daan ernstig ziek en juist daarom is het zo mooi, dat de Nederlandse Sportboeken Club dit boek uitgeeft. In zijn bundel komen veel gedichten over DUNO te staan, maar ook veel over andere sportclubs en andere sporten dan voetbal. Uiteraard is het boek straks ook te bestellen via de webshop van Haaglanden Voetbal.

Daan de Ligt-01(576X814) Daan de Ligt-02(576X814)

Op vrijdagavond 27 februari maken wij er vanaf 19.30 uur een onvergetelijke avond van. Het wordt een feest der herkenning, vol momenten van ontroering. Als eerbetoon aan Daan de Ligt. Met leden, oud-leden, vrienden- en vriendinnen van DUNO, maar ook bekenden buiten de club!

Lof

Men is die avond welkom in ‘de huiskamer’ van DUNO! Zie het als een mooie, feestelijke bijeenkomst, waarin wij met z’n allen Daan de Ligt lof toezwaaien voor alles dat hij schreef. Hij is bij de club aan de Mgr. Nolenslaan van alles geweest: selectieco√∂rdinator, elftalleider, (her)oprichter van de vrouwenafdeling, clubbladredacteur, fotograaf en webmaster, maar genoot toch vooral bekendheid als gediplomeerd sportverzorger.

Dus ook alle bekenden van Daan, zoals oud-spelers van DUNO (dat maakt zo’n avond des te meer onvergetelijk) en destijds de VIOS-jeugd waar hij als verzorger werkte, zijn welkom. Kom jij de 27ste? Meld dit dan wel via info@hsvduno.nl. Alleen dan kan DUNO alles op een juiste manier organiseren.

VOEL JE WELKOM OM DAAN EEN HART ONDER DE RIEM TE STEKEN EN VAN ZIJN BUNDEL TE GENIETEN!

Redactie Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top