Haaglanden Voetbal 10 jaar

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Haaglanden Voetbal 10 jaar 377

Binnenkort bestaat Haaglanden Voetbal officieel tien jaar! Afgelopen vrijdag waren onze medewerkers/sters alvast te gast in onze studioruimte in het Sir Winston Leisure Center in Rijswijk. Om dat feit al een beetje te vieren en vooruit te kijken op het nieuw seizoen. De opkomst was prima, de sfeer uitstekend en de hapjes uitmuntend.

Het begon tien jaar geleden met alleen de website op kleine schaal. Nu inmiddels een alom gewaardeerde website, met vele duizenden bezoekers per dag (regelmatig rond de 10.000 per dag!). Zoveel, dat ook grote bedrijven inmiddels de site hebben gevonden om te adverteren. Een site met veel eigen nieuws en foto’s, columns, interviews en reportages. Ook de enige BVO in onze regio, ADO Den Haag, volgen wij op de voet, zowel bij thuis- als uitwedstrijden. Binnenkort zullen weer extra verbeteringen aan de website zijn aangebracht, maar daarover wordt de lezer later geïnformeerd.

Inmiddels brengt Haaglanden Voetbal ook weer zo’n vijf jaar TV-programma’s en die keren binnenkort ook weer terug. Ook met nieuwe programma’s. Daarover later deze week meer! Haaglanden Voetbal beschikt nu over een fraaie kantoorruimte met een eigen TV-studio in het Sir Winston Leisure Center. De regie-unit is deze zomer helemaal opgeknapt en geprofessionaliseerd. Binnenkort met fraaie, nieuwe plopkappen met het Haaglanden Voetbal-logo erop.

Maar ook hebben wij inmiddels al weer zes edities achter de rug van het Haaglanden Voetbal Toernooi. Begonnen met alleen de eerste seniorenteams, inmiddels doen alle jongens- en meisjesteams mee, de G-voetballers en de vrouwen. Beginnend met een gezellige lotingsavond en uitmondend in een fantastische finaledag in juni.

Dit seizoen ook nieuw het FIFA-spel en een interactief totospel. Deze presenteert Haaglanden Voetbal met een tweetal nieuwe partners. Over dat laatste spel is op korte termijn meer te lezen op deze website. Het is afgelopen vrijdag al bij onze medewerkers/sters geïntroduceerd.

Ook startte Haaglanden Voetbal al snel na haar begin een eigen fotopersbureau. Daarom kunnen wij wekelijks bij veel wedstrijden zoveel fraaie foto’s publiceren en verzorgen wij ook alle foto’s van het amateurvoetbal voor partner Algemeen Dagblad en haar regionale uitgaven als Haagsche-, Westlandse-, Delftse- en Zoetermeerse Courant en regelmatig ook voor AD/Rotterdamse Nieuwsblad, AD/Goudse Courant, AD/Utrechts Nieuwsblad.

Omroepen als WOS en Den Haag FM maken vaak gebruik van onze snelle uitslagen- en standenservice in het weekend. Tijdens de winterstop volgen wij vaak clubs tijdens hun trainingskamp in binnen- en/of buitenland. Kortom, Haaglanden Voetbal heeft haar plaats veroverd in het regionale voetbalwereldje.

Het medewerkersbestand groeide in al die jaren naar een kleine zeventig (!) man en vrouw. De mensen in het werkveld (op en rond de velden) zijn altijd herkenbaar aan hun Haaglanden Voetbal-kleding, met dank aan Beltona.

In die afgelopen tien jaar raakten wij ook talentvolle medewerkers kwijt! Maar dat wordt positief opgevat, want zij gingen aan de slag als medewerker bij een regionale- of landelijke omroep, als sportjournalist bij een krant of als fotograaf bij een landelijk fotopersbureau. Mooi dat wij konden meehelpen aan die opstap!

Maar natuurlijk kunnen wij op alle gebied ook nu nog medewerkers (op vrijwillige basis) gebruiken: redactieleden, verslaggevers, fotografen, productiemedewerker/ster TV, medewerkers/sters HV Toernooien, etc. En zijn we nog op zoek naar een freak die veel weet van social media. Interesse? Mail of bel gewoon eens voor een afspraak. (redactie@haaglandenvoetbal.nl | telefoon 06-26152916).

Ontwikkelen

Haaglanden Voetbal blijft zich ontwikkelen. Dus ook komend seizoen weer nieuwe events! Proost op een nieuw seizoen en (bijna) 10 jaar Haaglanden Voetbal! En vooral dank aan al die fantastische medewerkers/sters, van wie er velen al vanaf de start actief zijn.

Hoofdredactie Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top