Haaglanden Voetbal Toernooi (1): DWO maakt geen fout, DUNO nipt langs REMO

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Haaglanden Voetbal Toernooi (1): DWO maakt geen fout, DUNO nipt langs REMO 858

De kop is eraf van het Haaglanden Voetbal Toernooi 2018 om de Sir Winston Cup. DWO won simpel bij het zaterdagteam van Oliveo. DUNO gaat door na een nipte zege op zondag derdeklasser REMO. SEV pakte winst bij GSC ESDO (zat).

  

DUNO nam op eigen veld de leiding tegen REMO. Een prima pass van Elyseo van de Graaf werd door Jordy Navarro tot doelpunt gepromoveerd. Na een afgeslagen hoekschop door REMO, nam Joeri van Leeuwen de bal op de schoen en zette DUNO op een 2-0 voorsprong. REMO kwam terug in de wedstrijd. Turkogou benutte een strafschop: 2-1.

DUNO stelde weer orde op zaken en bracht de marge weer op twee treffers door een treffer van Gabriël Tillema, die attent reageerde op een pass van Jordy Navarro: 3-1. REMO had nog wel het laatste woord via Schotte, maar DUNO gaat door naar de volgende ronde: 3-2.

Veel treffers bij het duel tussen het zaterdagteam van VCS en HMC: 4-4. Voor VCS scoorden Copral, Baaziz, Daglioglu en Celebi. Voor HMC, dat uiteindelijk won door het beter nemen van de noodzakelijke strafschoppen troffen onder meer doel Azarhan, El Osrouti en El Yakhlifi. WIK moest in het Zuiderpark haar meerder erkennen in zaterdag vierdeklasser RAS (1-3), terwijl het in de competitie goed draaiende SEV met 2-4 te sterk was uit tegen de zaterdagploeg van GSC ESO.

Wapenfeit

Bij het duel tussen Oliveo (za) en DWO was het eerste wapenfeit na een dik kwartier spelen voor DWO. Een schot van Kevin Mbemba ging echter naast. Na een klein half uur spelen namen de Zoetermeerders de leiding via Jeroen Farber, die na een hoekschop in een scrimmage scoorde: 0-1. Vlak voor rust zag Kevin Mbemba de bal uit een vrije trap gekeerd worden door de Oliveo-doelman.

Na de pauze voerden aanvoerder Daniël van Hek en tweemaal Kevin Mbemba de score op naar 0-4. Oliveo wist toch nog de spreekwoordelijke eer te redden door een doelpunt van Dino Zandbergen: 1-4.

Komend weekend speelt DWO thuis tegen DSVP en dat speelde op het naast gelegen complex ook in het kader van het Haaglanden Voetbal Toernooi tegen HMSH. Bij DWO zat een groot deel van de wedstrijd assistent Jean-Luis da Coste als verantwoordelijk coach op de bank, omdat hoofdtrainer Arie van der Padt even een kijkje ging nemen bij de tegenstander van zaterdag DSVP.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top