Haaglanden Voetbal Toernooi: Maasdijk met speels gemak langs zondagploeg sv Madestein

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Haaglanden Voetbal Toernooi: Maasdijk met speels gemak langs zondagploeg sv Madestein 648

In de eerste ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup stond dinsdagavond één duel op het programma. In Loosduinen kwam Maasdijk op bezoek bij de zondagafdeling van sv Madestein. Het werd een eenzijdig duel. De bezoekers vertrokken met een monsterzege op zak.

Maasdijk bereikte eenvoudig de tweede ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi. sv Madestein (zon) werd met 0-14 aan de kant geschoven. Trainer Patrick Fieret (foto) van Maasdijk zag ondanks het enorme krachtsverschil een leuk duel en complimenteerde sv Madestein dat het netjes bleef voetballen. Scheidsrechter Marcel Smit hoefde dan ook geen kaarten te trekken in het sportieve duel.

Voor Maasdijk scoorden Kevin van den Berg (5x), Tim van der Voort (3x), Lars van den Berg (2x), René van der Lee (2x), Wouter Laan en Stef Bruinen. Maasdijk speelt in de tweede ronde opnieuw een uitduel. Op 6 maart is in Delft Full Speed de tegenstander.

© Haaglanden Voetbal

 

Zoeken

Back to Top