Haaglanden Voetbal Toernooi: sc Monster en Graaf Willem II-VAC naar volgende ronde

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Haaglanden Voetbal Toernooi: sc Monster en Graaf Willem II-VAC naar volgende ronde 730

In het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup stonden dinsdagavond twee wedstrijden op het programma. Zaterdag derdeklasser sc Monster schakelde ODB uit, dat op hetzelfde niveau uitkomt op de zondag. Voor de zaterdagtak van sc Madestein is het toernooi voorbij na een forse nederlaag tegen Graaf Willem II-VAC.

sc Monster – ODB

sc Monster won op Sportpark Polanen van ODB. De formatie van trainer Henk Baggerman kreeg met 3-1 klop. Koos van Spronsen, Ramon Bruers en Patrick Jholer schoten de ploeg van trainer Robin Knoester (foto) naar de overwinning. Namens ODB was Aad Dieke scherp in de afwerking.

sc Monster stuit nu in de tweede ronde op een zware tegenstander. De Westlanders moeten op sportpark Nieuw Hanenburg proberen om ten koste van Quick de volgende ronde te bereiken.

sv Madestein (za) – Graaf Willem II/VAC

Zondag derdeklasser Graaf Willem II-VAC was een maatje te groot voor sc Madestein (za). De mannen van trainer Martin Abbenhuis waren met 0-5 duidelijk de betere ploeg ondanks een rode kaart voor Tom Janssen. Joep Breimer, Martijn Nieuwenhuis, Reandrick de Jong (2x) scoorden voor de bezoekers. Rogers Smees van sc Madestein werkte de bal in het eigen doel.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Zoeken

Back to Top