Haaglanden Voetbal TV deze week

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Haaglanden Voetbal TV deze week 181

Haaglanden Voetbal TV brengt ook deze week weer voetbalprogramma’s op de tv-zender 070 TV (kanaal 44, Ziggo). Deze programma’s zijn ook altijd te zien op deze website (en dus ook op uw mobiel en tablet).

Dinsdag 16 januari:
Scheveningen op trainingskamp op Gran Canaria

Een equipe van Haaglanden Voetbal TV, cameraman Pim Markering en verslaggever Ton Beije, volgde zaterdag Derde Divisionist Scheveningen op haar trainingskamp op Gran Canaria. Beelden van training, wedstrijden en een teambuildingsactiviteit, aangevuld met interviews.

Woensdag 17 januari:
The Clash

De laatste aflevering van ons quizprogramma, gepresenteerd door Pim Markering. Dit keer zijn te gast Alex Scholte, tecghnisch manager ADO Vrouwen en Nick Taal, voorzitter zaalvoetbalvereniging Den Haag.
(Dit programma is ook de gehele donderdag te zien op 070 TV)
Klik HIER om de promo van deze aflevering van The Clash te bekijken!

Donderdag 18 januari:
VELO op trainingskamp op Gran Canaria

Een equipe van Haaglanden Voetbal TV, cameraman Pim Markering en verslaggever Ton Beije, volgde zondag eersteklasser VELO op haar trainingskamp op Gran Canaria. Beelden van trainingen en wedstrijden, aangevuld met interviews.
(Dit programma is ook de gehele vrijdag te zien op 070 TV)

Vrijdag 19 januari:
Studio ADO

Haaglanden Voetbal TV kijkt vooruit op de komende wedstrijd van ADO Den Haag, zaterdagavond thuis tegen VVV Venlo. De persconferentie met trainer Fons Groenendijk en gesprekken met spelers.
(Dit programma is ook de gehele zaterdag te zien op 070 TV)

Zaterdag 20/zondag 21 januari:
The Clash (herhaling van woensdag)

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top