VIDEO | ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met André Wetzel

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Ditmaal weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

Vanavond schuift aan André Wetzel. Hij speelde bij VCS, was er ook jeugd- en hoofdtrainer, speelde betaald voetbal bij onder meer Haarlem, FC Amsterdam en ADO Den Haag, waar hij ook trainer en technisch-directeur was. Hij was onder meer ook assistent-trainer bij Mark Wotte bij ADO Den Haag, FC Den Bosch, Willem II en Jong Oranje, werkte als hoofdtrainer bij Westlandia, HBS en nu actief bij HVV.

Presentator Ton Beije in gesprek met André Wetzel over zijn loopbaan. Het programma is ook te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM op dinsdagavond en woensdag.

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

 

Lees verder