VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met René Pas

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Ditmaal weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan René Pas. Hij begon in de jeugd bij ADO in het Zuiderpark. Speelde in zijn jeugdjaren met spelers als Theo van den Burch, Aad Mansveld, Harry Vos. Later maakte hij deel uit van de selectie met onder meer de trainers Ernst Happel en Vaclav Jezek. Als speler maakte hij onder meer de trip mee van enkele weken door de USA.

Na zijn actieve voetballoopbaan was hij trainer bij onder meer VUC, Verburch, Laakkwartier en Die Haghe.

Presentator Ton Beije in gesprek met René Pas over zijn loopbaan. Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM dinsdag vanaf 18.00 uur en op de woensdag.

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is ook hier te zien op deze website.

Lees verder