VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Wim van Laar

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Nu weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Wim van Laar. Hij was speler bij VIOS en ADO Den Haag en genoot successen als trainer bij VIOS, Tonegido, VUC, ADO Den Haag-jeugd. Bij de laatste club was hij ook Hoofd Jeugdopleiding en als technisch manager was hij aan het Poeldijkse Verburch verbonden.

Presentator Ton Beije in gesprek met Wim van Laar over zijn loopbaan. Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM vanaf dinsdag 18.00 uur en op de woensdag.

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is nu ook hier te zien op deze website.

Lees verder