VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Albert van der Dussen

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Nu weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Albert van der Dussen. Albert van der Dussen voetbalde bij ESDO, ADO, sv Voorburg en Scheveningen. Als trainer was hij werkzaam bij clubs als ADO (amateurs), GDA, VELO, VUC, Haaglandia, Jong Ajax, Barendrecht en HVV. Thans is hij Academy Director bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag.

Presentator Ton Beije in gesprek met Albert van der Dussen over zijn loopbaan. Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM vanaf woensdag 18.00 uur en op de donderdag.

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is nu ook HIER te zien op deze website.

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder