VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Frank Dobbe

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Nu weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Frank Dobbe.  Hij speelde bij RKAVV en Tonegido, was trainer bij clubs als RKAVV, Oliveo, SEV, Laakkwartier en wederom SEV. Bij de laatste club is Dobbe nog steeds actief op het gebied van technische zaken.

Presentator Ton Beije in gesprek met Frank Dobbe over zijn loopbaan. Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM vanaf dinsdag 18.00 uur en op de woensdag.

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is nu ook HIER te zien op deze website.

Lees verder