VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Wim de Jong  

  Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Nu weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Wim de Jong. Oud-speler van Die Haghe en Vitesse Delft, bij welke clubs hij ook als hoofdtrainer actief is geweest, evenals bij DUNO, JAC en HBS. Momenteel is De Jong nog actief als technisch manager bij Die Haghe.

Presentator Ton Beije gaat in gesprek met Wim de Jong over zijn loopbaan. Het programma vanavond is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (dinsdag vanaf 18.00 uur en op de woensdag).

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is vanaf NU ook HIER op deze website te zien.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Lees verder
Net binnen