VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Aad Moerman 

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Nu weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Aad Moerman. De spits, begonnen in Hoek van Holland, speelde de nodige duels in het toen nog Haags Jeugdelftal. Hij was daarna actief bij onder meer Sparta, ’s-Gravenzandse SV, Excelsior Maassluis en even Maasdijk. De man die het voetballen altijd combineerde met het horecaondernemerschap.

Presentator Ton Beije gaat in gesprek met Aad Moerman over zijn loopbaan. Het programma is ok te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (vanaf dinsdag 18.00 uur en op de woensdag).

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is nu ook HIER op deze website te zien.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder