VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Ekrem Kahya 

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Nu weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Ekrem Kahya. De middenvelder die zijn opleiding genoot bij ADO. Bij ADO Den Haag speelde hij ook in het eerste elftal en was er assistent-trainer. Zijn loopbaan bracht hem als speler en trainer ook in Turkije. Hij speelde in Nederland betaald voetbal naast ADO Den Haag ook bij Go Ahead Eagles en VVV Venlo. Hij sloot zijn voetballoopbaan af bij HBS, waar hij momenteel hoofdtrainer is.

Presentator Ton Beije gaat in gesprek met Ekrem Kahya over zijn loopbaan. Het programma is ook te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (vanaf dinsdag 18.00 uur en op de woensdag).

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is nu ook HIER op deze website te zien.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder