VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Piet Gelauf   

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Nu weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Piet Gelauf. Hij voetbalde bij de ADO-jeugd, ’s-Gravenzandse vv, Oranje Blauw, VVP, Zwart Blauw, DORR en ADO (zaterdag). Bij die club begon hij ook zijn trainersloopbaan, die hem ook voerde langs SVH, ODB en Vredenburch, waar hij ook zijn keepers- en voetbalschool De Nieuwe Burcht startte.

Piet Gelauf

Presentator Ton Beije gaat in gesprek met Piet Gelauf over zijn loopbaan. Het programma is ook te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (vanaf vanavond 18.00 uur en op de woensdag).

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is nu ook HIER op deze website te zien.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees verder