VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Sjaak Polak  

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Nu weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Sjaak Polak. Hij voetbalde bij de jeugd van Oranjeplein en daarna bij de ADO-jeugd. Maakte zijn debuut op jonge leeftijd bij de ADO-amateurs onder leiding van Martin Jol en later bij Scheveningen. Kwam in het betaalde voetbal uit voor Excelsior, FC Twente, ADO Den Haag, Veendam en RBC Roosendaal. Keerde terug bij Scheveningen, speelde kort in Amerika bij de Dutch Lions en werd vervolgens trainer. Bij onder meer Hoekpolder, Quick Boys (2), GDA, SJC en de laatste jaren succesvol als hoofdtrainer bij de ADO Den Haag Vrouwen

Presentator Ton Beije gaat in gesprek met Sjaak Polak over zijn loopbaan en zeker de periode als trainer bij de ADO Den Haag Vrouwen. Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (vanaf dinsdagavond 18.00 uur en op de woensdag).

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is nu ook HIER op deze website te zien.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder