VIDEO: Studio ADO met Franken, Janmaat en Van der Dussen

Haaglanden Voetbal brengt weer een nieuwe aflevering van het TV-programma ‘Studio ADO’ op het TV-kanaal van Den Haag FM, in de pauze van en na de Haagse raadsvergadering. Ook zal het programma vrijdag diverse malen te zien zijn. Maar het programma is ook hier op Haaglandenvoetbal.nl te zien.

In dit programma:

  • Een gesprek met Albert van der Dussen, waarin wordt teruggekeken op de eerste helft van het seizoen van het eerste team, de Onder 21 en de jeugdopleiding;
  • Met assistent-trainer Giovanni Franken kijken we terug op de duels tegen Jong AZ (competitie en Gemert (beker), maar ook vooruit op de ontmoeting met NAC Breda vrijdagavond;
  • Met speler Daryl Janmaat praten wij bij over zijn terugkeer in de ploeg;
  • Verder een blik in de agenda met de wedstrijden komend weekend van de diverse ADO Den Haag-team.

Het TV-programma is onder meer te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40 / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied) / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

Het programma wordt na de raadsvergadering en vrijdag diverse malen herhaald. Het is de laatste aflevering van Studio ADO dit jaar. Begin januari is Studio ADO weer terug!

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder