Haaglanden Voetbal volgt clubs op trainingskamp

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Haaglanden Voetbal volgt clubs op trainingskamp 468

Haaglanden Voetbal zal zoveel mogelijk clubs volgen op hun trainingskamp als voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Drie clubs worden – ook met dank aan onze partner Trainingskampen.nl – op de voet gevolgd, zowel voor deze website als voor onze TV-producties op 070 TV.

Die drie clubs zijn Scheveningen en de zondagteams van VELO en GDA, die alle drie wederom gekozen hebben voor een trainingskamp op Gran Canaria en ook alle drie verblijven in Playa del Ingles.

Onze equipe vliegt vrijdag (5 januari) mee met hetzelfde toestel als Scheveningen naar Las Palmas. Wij hopen zaterdag de eerste TV-bijdrage te brengen op 070 TV. Op deze website wordt de lezer ook volledig op de hoogte gehouden. VELO en GDA maken een dag later – zaterdag – de vliegreis vanaf Amsterdam naar Las Palmas.

Wedstrijden

Scheveningen speelt zaterdag al haar eerste oefenduel. Om 16.00 uur (plaatselijke tijd) is het team van Ajax amateurs de tegenstander. Op maandag 8 januari treffen om 11.30 uur GDA en VELO elkaar in het stadion van Maspalomas. Scheveningen treedt een dag later, dinsdag 8 januari, om 10.30 uur in het strijdperk tegen sc Feyenoord. Later in de week, vrijdag 12 januari, komt VELO nogmaals in actie en speelt dan ook tegen sc Feyenoord.

HV aan tafel

Haaglanden Voetbal zal op Gran Canaria ook een tweetal programma’s van Haaglanden Voetbal aan tafel opnemen. Verder doen wij verslag van de wedstrijden, brengen wij interviews met spelers, begeleiders en trainers en volgen de clubs ook tijdens andere activiteiten. Bij zowel Scheveningen als VELO reizen ook een aantal sponsoren mee.

Maar natuurlijk houden wij u ook op de hoogte van de verrichtingen van de andere clubs, die op trainingskamp gaan. Dagelijks brengen wij een overzicht met alle voetbalactiviteiten en de op trainingskamp vertrekkende clubs, voor zover natuurlijk onze redactie op de hoogte is gesteld.

Haaglanden Voetbal, boven op het nieuws en komt weer met een fraai aantal eigen reportages, zowel op deze website als op TV (070 TV, kanaal 44 ZIGGO). Overigens zijn alle programma’s die op 070 TV worden uitgezonden, ook op deze website te zien en dus te volgen via pc, tablet en mobieltje.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top