Haagse voetbalboeken Rob Pronk ‘schoten in de roos’

Nieuws Geen reacties op Haagse voetbalboeken Rob Pronk ‘schoten in de roos’ 284

Al vele jaren is Rob Pronk bezig om de geschiedenis van het Haagse voetbal vast te leggen. Hij doet dat op zijn druk bezochte website www.dehaagsevoetbalhistorie.nl, maar ook in zijn boeken. Daarvan zijn er al twee verschenen: ‘Van Malieveld tot Melis Stokelaan’ en ‘Van De Adelaars tot De Zwarte Schapen’.

Het aantal reacties is overweldigend. Pronk: ,,Talloze complimenten gehad van uiteenlopende mensen, jong en oud. Iedereen is met het Haagse voetbal van vroeger bezig, het heeft voor tienduizenden mensen heel veel betekend. Ik krijg nog dagelijks veel informatie en documentatie. Daar kan ik mijn website steeds interessanter mee maken én ik krijg nog meer inspiratie om volgende boeken te maken.”

Dus er komt een deel 3 van De Haagse Voetbal Historie? Pronk: ,,Ik krijg er voortdurend vragen over, want de eerste twee boeken waren schoten in de roos. Met deel 3 ben ik druk bezig, maar heb nog geen idee of het nog dit jaar lukt, of dat het volgend jaar wordt, het is heel veel werk. Samen met de Nederlandse Sportboeken Club die de boeken uitgeeft, ben ik daar nu over aan het praten, dus ik zou zeggen: heb nog even geduld, ik ben bezig…”
De eerste twee delen van Rob Pronk’s boeken zijn in de regio Haaglanden te koop (o.a. bij Van Stockum op het Spui) of overal te bestellen, ook via Bol.com.

Voor meer info: klik HIER

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top