Die Haghe bereikt ook in Gerlos (Oostenrijk) grote hoogten

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Die Haghe bereikt ook in Gerlos (Oostenrijk) grote hoogten 1050

Op de zeer geslaagde wintersporttrip van sv Die Haghe heeft de selectie, als trotse koploper in de tweede klasse C, laten zien dat het, ook op grote hoogten, een hoog niveau kan halen op de skipistes.

De groep herbergt een aantal uitstekende skiërs en snowboarders. Het was een zwaar programma dat trainer Wim de Jong in elkaar had gesleuteld. Elke morgen gingen de ski’s om half tien al onder en pas om vijf uur in de middag was het tijd voor de aprés-ski.

Het hoogtepunt van de trip was de quiz die uit twee gedeeltes bestond en op een ludieke en vermakelijke manier werd begeleid door de spelleiders Robin Laming, Arno van der Hoeven en Yoran Bos. Met het gezamenlijk zingen van You never walk alone werd de avond besloten.

Afgelopen donderdagavond is de groep heelhuids teruggevlogen naar Amsterdam en heeft iedereen een dag om bij te komen. Het oefenprogramma start met een thuiswedstrijd tegen Lyra om 14.30 uur. Daarna volgen nog oefenwedstrijden tegen sv Nootdorp en Forum Sport. Een mooie opmaat voor de zeer spannende tweede helft van de competitie, waarbij Die Haghe het wild is waarop zal worden gejaagd. Op 27 januari komt Valken’68 naar Die Haghe en dat zal ongetwijfeld een fantastische clash worden.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top