Heel veel reacties op overlijden van Kees te Gussinklo

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Heel veel reacties op overlijden van Kees te Gussinklo 1105

Als Haaglanden Voetbal hebben wij vandaag ongelooflijk veel reacties (vooral ook van trainers) ontvangen op het trieste bericht donderdagmorgen van het plotseling overlijden van Kees te Gussinklo. Ongeloof vooral! Kees was bij ons een vaste analist bij ons TV-programma ‘Haaglanden Voetbal Weekend’ , waarin werd teruggekeken op het zaterdag- en zondagvoetbal.

De hele dag de telefoon, apps, e-mails, sms-jes. Het hield niet op! Kees stond er goed op bij de trainers. Van clubs op een hoger niveau, maar ook in de kelder van de voetbalcompetitie. De crematie vindt volgende week donderdag plaats. Juist tijd en plaats wordt nog via deze website bekend gemaakt.

Den Haag FM besteedt zondag in haar programma tussen 16.00 en 17.00 uur speciaal aandacht aan Kees, de motor van het programma van Sportsignaal Radio. Haaglanden Voetbal werkt aan een special op TV ter nagedachtenis aan Kees, die wij dinsdagavond zullen uitzenden via 070 TV en op deze website.

Veel trainers reageerden al, dat zij komend weekend voorafgaand aan hun wedstrijd een minuut stilte in acht zullen nemen. Mogelijk dat veel clubs met hun standaardteam dat voorbeeld kunnen volgen! Als eerbetoon aan een veel te vroeg overleden collega, voetbalvriend.

Hoofdredactie Haaglanden Voetbal

(Foto’s: Sander de Hollander & Aad van der Knaap)

Zoeken

Back to Top