HV Jeugdtoernooi: VELO JO15 naar halve finale, RKAVV JO9 schakelt Oosterheem uit

HV Toernooi, Jeugdvoetbalnieuws, Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op HV Jeugdtoernooi: VELO JO15 naar halve finale, RKAVV JO9 schakelt Oosterheem uit 273

In de jeugdtoernooien van het Haaglanden Voetbal Toernooi zijn de belangrijkste rondes gestart. Bij de JO15-teams schakelde VELO Voorschoten’97 uit in de kwartfinale. Quick JO11 (9×9) had strafschoppen nodig om zich te ontdoen van RKAVV. Bij de JO9 liep het beter af met de Leidschendammers.

JO 15 Kozijn Service Nederland-bokaal

In de 1/8 finales van de JO15 Bokaal werd nog één duel gespeeld. Hercules moest zich tegen GDA met 0-1 gewonnen geven.

In Wateringen stond ook het eerste duel uit de kwartfinale op het programma. VELO JO15 bleek te sterk voor Voorschoten’97 JO15. Na zeventig minuten voetballen stond een 3-1 eindstand op het scorebord. De overige duels worden in de komende weken gespeeld.

JO11 (9×9)-Bokaal

Ook de JO11 (9×9) van VELO haalde de halve finales. sv Nootdorp moest met 5-2 buigen voor de thuisploeg. Heel wat spannender was het bij het duel tussen RKAVV en Quick. Beide teams kwamen in de reguliere speeltijd niet tot scoren. Strafschoppen moesten de beslissing brengen. Ook vanaf elf meter konden de ploegen het doel maar moeilijk vinden. De serie eindigde in een magere 0-1 overwinning voor Quick.

JO11 (7×7)-Bokaal

Vorige week plaatsen Semper Altius, Laakkwartier en Quick Steps zich al bij de laatste vier van het JO11(7×7)-toernooi. De laatste halve finalist moest komen uit de ontmoeting tussen Die Haghe JO11 (7×7) en VELO JO11 (7×7). De wedstrijd eindigde in 1-1. Die Haghe bekert verder na het nemen van strafschoppen.

JO9-Bokaal

In de kwartfinale kwam een eind aan de opmars van sv Oosterheem JO9. De Zoetermeerse formatie moest in het uitduel bij RKAVV genoegen nemen met een 4-2 nederlaag. Forum Sport verlengde haar bekeravontuur door een ruime 5-2 overwinning op Voorschoten’97.

© Haaglanden Voetbal

 

 

 

 

Zoeken

Back to Top