Inschrijving van liefst 82 standaardteams voor Haaglanden Voetbal Toernooi 2018

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Inschrijving van liefst 82 standaardteams voor Haaglanden Voetbal Toernooi 2018 901

Voor het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup hebben maar liefst 82 eerste elftallen zich ingeschreven. Een geweldig mooi aantal, waar de organisatie heel blij mee is. De inschrijftermijn voor de overige teams (Onder 21, jeugd, vrouwen- en meisjes is nog niet gesloten).

Op de valreep schreven zich voor het toernooi om de Sir Winston Cup ook zondag eersteklasser BMT, de zaterdag- en zondagformatie van FC Zoetermeer en het zaterdagteam van Voorschoten’97 nog in. Men was het bijna vergeten!

In de eerste ronde zullen de zaterdag en zondag derde- en vierdeklassers tegen elkaar in het strijdperk uitkomen. In de tweede ronde sluiten ook de teams, spelend in de derde divisie tot en met de tweede klas zich aan. In november zal de loting plaatsvinden van de eerste en tweede ronde. Uiteraard zullen alle clubvertegenwoordigers (en trainers) een uitnodiging voor die loting ontvangen.

De grote finaledag (waarop alle finales zullen worden gespeeld) is op zaterdag 16 juni 2018 op het complex van VELO aan de Noordweg in Wateringen.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top