Jong ADO Den Haag in doelpunt rijk duel te sterk voor Jong Heracles

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Jong ADO Den Haag in doelpunt rijk duel te sterk voor Jong Heracles 342

Jong ADO Den Haag bleef in het Cars Jeans Stadion met 5-3 aan de positieve kant van de score tegen Jong sc Heracles. Bij rust had de ploeg van trainer Virgilio Teixeira al een 2-1 voorsprong genomen.

Na twintig minuten spelen kwamen de gastheren op een 1-0 voorsprong door een prachtig afstandsschot van Sam van Huffel. Een kleine tien minuten voor rust wist Jong ADO Den Haag de marge te verdubbelen. Een vrije trap werd net buiten het strafschopgebied knap binnen geschoten door Kursat Cil: 2-0. In de extra tijd van de eerste helft maakte Heracles-speler Vincent Vermeij de aansluitingstreffer en dat was een tegenvaller voor de Haagse ploeg.

Na rust kwam de ploeg van Virgilio Teixeira al snel op een 3-1 voorsprong. Maarten Reijneveld kopte een voorzet vanaf de linkervleugel hard binnen en liet Heracles-doelman Harm Zeinstra kansloos. Vier minuten later kwam Bas Kuipers vanaf de linkerkant het zestienmetergebied binnen en knalde de bal hard tegen de touwen: 4-1. Na een kwartier spelen was het weer raak. Een vrije trap van Kursat Cil aan de linkerflank werd door Sergi Roeleveld binnengekopt en opnieuw was doelman Zeinstra geslagen: 5-1.

In de resterende tijd liet Jong ADO Den Haag de tegenstander uit Almelo nog terugkomen in de wedstrijd. Dario van den Buijs tekende voor de tweede treffer van de bezoekers en Vincent Vermeij bepaald ede eindstand op 5-3. ADO-coach Teixeira bracht drie wissels binnen de lijnen. Al na een dik half uur spelen Nino Roffelsen voor Sam van Huffel en na de pauze Sergi Roeleveld voor Guy Smith (69e minuut) en vijf minuten voor tijd kwam Salih Anez in het veld voor Robin Polley.

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top