KNVB-beker: KMD maatje te groot voor Berkel 4-1

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op KNVB-beker: KMD maatje te groot voor Berkel 4-1 382

KMD ontving op eigen veld voor de bekerstrijd Berkel. De formatie van trainer Martin de Graaf (foto) wilde in ieder geval iets rechtzetten na het verlies afgelopen zaterdag in de derby voor de competitie tegen VELO. En dat lukte uitstekend.

KMD had al snel succes in de wedstrijd. Al in de zesde minuut werd door de gastheren de score geopend door Mark Houtman, die de val vanaf zo’n zestien meter hard in de touwen schoot van het Berkel-doel: 1-0. In de 25e minuut was een verdediger van Berkel zo vriendelijk de bal achter zijn eigen doelman te werken: 2-0.

Eer

Na de pauze was het duel al snel beslist toen Tom Vrijmoed er na zes minuten al 3-0 van maakte. Vijf minuten later was het weer raak. Nu nam Thiemo Fidder de Wateringse treffer voor zijn rekening: 4-0. Dat Berkel nog de eer mocht redden was alleen van belang voor de statistieken: 4-1.

Buiten regio

Van clubs buiten de regio viel op het feit, dat de koploper van de zondag hoofdklasse, SJC, werd uitgeschakeld. De ploeg van trainer Sjaak Polak verspeelde uit tegen zaterdag tweedeklasser Valken’68 na rust een 0-1 voorsprong, zodat strafschoppen de beslissing moesten brengen. En dat deed Valken’68 beter.

sc Feyenoord, in de competitie al sterk op dreef in de eerste klasse, was ook in de bekerstrijd op sportpark Varkenoord de winnende ploeg. Zaterdag hoofdklasser Ter Leede werd met een 3-1 nederlaag teruggestuurd naar Sassenheim.

© Haaglanden Voetbal

   

 

Zoeken

Back to Top