KNVB-beker: Ook voor KMD en SVC’08 is bekeravontuur voorbij

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op KNVB-beker: Ook voor KMD en SVC’08 is bekeravontuur voorbij 550

Niet alleen voor RKAVV is het doek gevallen in de strijd om de KNVB districtsbeker van West II. KMD redde het op eigen veld niet tegen het sterke Sportlust’46 en SVC’08 moest na een bezoek aan Brielle met lege handen huiswaarts keren.

Stevie Soares opende namens Brielle de score tegen SVC’08. De ploeg van trainer Corné van Doorn (foto) kwam langszij via Jerry Plat. In de eerste helft kreeg SVC’08 nog wat kansen, maar moest al snel verder zonder Jeffrey van der Meer, die met een blessure moest uitvallen.

Brielle kwam op 2-1 via Claudio Sylva en vlak voor rust verzuimde de scheidsrechter een rode kaart te geven aan een speler van Brielle toen Jerry Plat alleen op de doelman afging en onderuit werd gehaald. Pal daarop viel de 3-1 door wederom Stevie Soares.

Na rust bleef bij SVC’08 ook doelman Joey Vos geblesseerd achter in de kleedkamer. Brielle maakte het karwei af via Nelson Costa de Brito, die zorgde voor de eindstand van 4-1. Trainer Corné van Doorn: ,,Complimenten aan de ploeg die goed met de teleurstellingen is omgegaan en gedisciplineerd de wedstrijd heeft uitgespeeld.”

Hoogvlieger

KMD moest in Wateringen met 0-3 haar meerdere erkennen in Sportlust’46, een hoogvlieger uit de eerste klasse. Nieuwenhoorn was op eigen veld niet opgewassen tegen RVVH en ging met 1-7 onderuit. Perkouw bleef met 2-0 aan de positieve klant van de score tegen Kethel Spaland (za). Het sterk sc Feyenoord tenslotte bleef met 1-0 de baas over de koploper van de zaterdag eerste klasse A en waarschijnlijk aanstaande kampioen ARC.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top