KNVB-beker: RKAVV eenvoudig naar volgende ronde

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op KNVB-beker: RKAVV eenvoudig naar volgende ronde 566

RKAVV heeft op eenvoudige wijze de volgende ronde bereikt van de strijd om de districtsbeker van de KNVB. In Reeuwijk was de formatie van trainer Maurizio Ceccucci met 1-5 te sterk voor RVC’33.

De thuisploeg kon het het eerste half uur goed bolwerken tegen de zondag hoofdklasser. Na dik een half uur nam RKAVV dan toch de leiding. Uit een vrije trap van Karam Boukhari kopte Peter Lomonaco fraai de 0-1 in de bovenhoek. Dit betekende ook de ruststand en bleef RVC’33 hoop houden op een verrassing.

Stafschop

Na de doelwisseling verdubbelde RKAVV na een kleine tien minuten de marge via Remco Overdevest (foto) die raak schoot vanaf de strafschopstip. RVC’33 kwam twintig minuten voor tijd toch weer terug in de wedstrijd: 1-2.

Slotakkoord

RKAVV gaf weer gas en in een tijdsbestek van zeven minuten werd de score opgetrokken naar 1-5. Na goed voorbereidend werk van Riemer Bovet scoorde weer Remco Overdevest de 1-3. Vier minuten later liet Peter Lomonaco met zijn tweede van de avond het RVC’33-net weer bol staan (1-4) en voor het slotakkoord zorgde een minuut na de 1-4 Giorgio Achterberg, die de eindstand van 1-5 op het bord bracht.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top