KNVB legt Magreb’90 drie punten in mindering op

Jeugdvoetbalnieuws, Nieuws Geen reacties op KNVB legt Magreb’90 drie punten in mindering op 383

De KNVB heeft Magreb’90 bestraft met drie punten in mindering. De club uit de zaterdag Derde Divisie krijgt die straf wegens het niet voldoen aan de licentie-eisen met betrekking tot het aantal contractspelers.

De voetbalbond geeft in haar toelichting op: Magreb’90 heeft geen gecertificeerde jeugdopleiding (en de verwachting is, dat de club deze dit seizoen niet meer zal kunnen realiseren) en zou om die reden drie contractspelers moeten registreren. Dat is echter niet gebeurd.

Magreb’90 tekende tegen de uitspraak beroep aan. De Commissie van beroep heeft de zaak behandeld en kwam tot een bevestiging van de uitspraak van de licentiecommissie. Magreb’90 kan tegen de door de beroepscommissie opgelegde straf niet meer in beroep gaan.

Bovendien moet Magreb’90 voor 8 januari alsnog aan de eis voldoen om drie contractspelers te registreren. Gebeurt dat niet, dan wacht weer een nieuwe straf. Magreb’90 staat nu op drie punten. De club is bovendien nog in een hevige strijd gewikkeld met de Belastingdienst. Het voortbestaan van de club staat op het spel.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top