Kozijn Service Nederland-Bokaal: RKDEO JO17 bindt FC Zoetermeer aan zegekar

HV Toernooi, Jeugdvoetbalnieuws, Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Kozijn Service Nederland-Bokaal: RKDEO JO17 bindt FC Zoetermeer aan zegekar 235

FC Zoetermeer JO17 werd door RKDEO JO17 in de 1/8 finales van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de ‘Kozijn Service Nederland-bokaal’ eenvoudig aan de kant geschoven. Het duel tussen Westlandia en Laakkwartier werd helaas gestaakt.

      Foto’s: Sander de Hollander

RKDEO bleek een maatje te groot voor FC Zoetermeer in het JO17-toernooi. De Nootdorpers die in de vierde divisie (landelijk) uitkomen versloegen de bezoekers uit de eerste klasse met 8-0.

Bij rust had de formatie van trainer Edwin Twilt al een 3-0 voorsprong opgebouwd door doelpunten van Jaydi Walta, Hidde Collee en Cas Pellenbarg. In de tweede helft liep de score nog verder op. Nordin Maghnouji (2x), Jesper Vergunst, Hidde Collee en Dean van Velzen zorgden voor een 8-0 overwinning.

Het duel tussen Westlandia JO17 en Laakkwartier JO17 werd gestaakt nadat een speler van Laakkwartier een kopstoot uitdeelde aan een speler van de Naaldwijkse thuisploeg. De scheidsrechter besloot het duel te staken. Volgende week worden nog twee duels uit de 1/8 finales gespeeld. DSO ontvangt VELO en BSC’68 krijgt Scheveningen op bezoek.

© Haaglanden Voetbal

Kozijn Service Nederland

Zoeken

Back to Top