Loting halve finales Haaglanden Voetbal Toernooi

HV Toernooi, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Loting halve finales Haaglanden Voetbal Toernooi 1913

De loting voor de halve finales van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup wordt vanavond verricht na afloop van de wedstrijd in de kwartfinale tussen DSO en Scheveningen op sportpark Bentwoud in Zoetermeer.

Die wedstrijd vangt aan om 20.00 uur, de loting zal rond 22.15 uur plaatsvinden in de kantine van DSO. Naast DSO en Scheveningen, maken ook nog kans op een plek in de halve eindstrijd FC ‘s-Gravenzande, DHC, Die Haghe, BMT, Westlandia (zo) en Te Werve.

FC ‘s-Gravenzande-DHC en Die Haghe-BMT staan ook voor vanavond op de rol, het duel tussen Westlandia (zo) en Te Werve is verplaatst naar dinsdag 22 mei. Het resultaat van de loting wordt vanavond live bijgewerkt op deze website. Verslagen en foto’s van de vanavond te spelen duels in het Haaglanden Voetbal Toernooi verschijnen vanavond laat op deze website.

De grote finaledag (met alle finales in de verschillende leeftijdsgroepen bij de jongens, meisjes, vrouwen en mannen) is op zaterdag 16 juni bij VELO aan de Noordweg in Wateringen. Voor de finalisten wachten weer fraaie prijzen, beschikbaar gesteld door Trainingskampen.nl en Sir Winston Leisure Center.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top