Loting HV Toernooi: John Blok loot thuiswedstrijd voor Scheveningen

HV Toernooi, Nieuws Geen reacties op Loting HV Toernooi: John Blok loot thuiswedstrijd voor Scheveningen 1181

Scheveningen speelde dit seizoen in het kader van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup alleen nog maar wedstrijden buitenshuis. Trainer John Blok deed het dinsdagavond beter bij de loting na afloop van het duel van zijn ploeg bij DSO.

  

In het clubgebouw van DSO werd, onder leiding van Kees Wenneker, de loting verricht door de nieuwe voorzitter van gastheer DSO, Ruud Meere en – zoals gezegd – Scheveningen-trainer John Blok.

Blok haalde al direct uit de koker zijn ploeg voor een thuiswedstrijd in de halve eindstrijd. De tegenstander is de winnaar van het duel tussen zondag derde Divisionist Westlandia en zaterdag eersteklasser Te Werve. Die wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 22 mei aanstaande op sportpark ‘De Hoge Bomen’ in Naaldwijk.

Omdat zowel Scheveningen als wellicht Westlandia na 22 mei volop in strijd zijn met de belangrijke nacompetitie, heeft de organisatie besloten het duel vooralsnog vast te stellen voor dinsdag 12 juni. De andere halve finale gaat dus tussen FC ‘s-Gravenzande en BMT. Die wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 15 mei op het Juliana sportpark, aanvang 20.00 uur. Uiteraard zullen de duels in de halve finale onder leiding staan van een neutraal trio.

De grote finaledag is op zaterdag 16 juni op het complex van VELO aan de Noordweg in Wateringen. De gehele dag de finales bij de jongens, meisjes en vrouwen en Onder 21-teams, met als sluitstuk om 17.00 uur de grote finale tussen de standaardteams bij de mannen om de Sir Winston Cup. Met voor de finalisten prijzen beschikbaar gesteld door Trainingskampen.nl en Sir Winston Leisure Center.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top