Luis de Silva (speler Scheveningen 2) verliest op bizarre wijze vinger op trainingsavond

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Luis de Silva (speler Scheveningen 2) verliest op bizarre wijze vinger op trainingsavond 1701

Vorige week heeft zich tijdens de dinsdagavondtraining bij Scheveningen een bizar voorval voorgedaan, waarbij tweede elftalspeler Luis da Silva dermate gewond is geraakt, dat hij een vinger moet missen.

Het bestuur van Scheveningen geeft, gezien de bizarre wijze waarop het ongeval heeft plaatsvonden, een nadere toelichting om een soortgelijk ongeval in de toekomst te vermijden. De training vond plaats op het kleine trainingsveld (veld 5) op sportpark Houtrust. Luis da Silva schoot tijdens de training een bal over het hekwerk en is daarna over het hek geklommen om de bal op te halen. Hij is daarbij met zijn ring aan het hekwerk blijven hangen met als bijzonder triest gevolg dat, ondanks het snelle ingrijpen van zijn medespelers en fysiotherapeut Jos Ghijsels en het ambulancepersoneel – dat zeer snel ter plaatse was – de vinger niet meer te redden was.

Advies

Het bestuur begint de leden nogmaals dringend te adviseren tijdens de trainingen en wedstrijden geen sieraden te dragen. ,,Luis da Silva heeft dat ongetwijfeld niet geweten, maar bij het hekwerk is er een deurtje geplaatst, dat toegang geeft tot het betreden van de grasstrook behorende bij het appartementen complex. Het advies is dus om nooit over het hekwerk te klimmen, maar gebruik te maken van het toegangshekje. Gezien de privacy van de bewoners is het deurtje veelal afgesloten, maar het slot is altijd door de aanwezige trainers, leiders en andere functionarissen te openen”, aldus de mededeling van het Scheveningen-bestuur, dat uiteraard hoopt dat haar speler geen verdere nadere gevolgen zal ondervinden van dit voorval.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top