Lyra neemt per direct afscheid van hoofdtrainer Ramon Hageraats

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Lyra neemt per direct afscheid van hoofdtrainer Ramon Hageraats 828

De Technische Commissie van Lyra heeft dinsdagavond per direct de samenwerking met hoofdtrainer Ramon Hageraats (foto) opgezegd. De club heeft er geen vertrouwen in, dat onder leiding van Hageraats dit seizoen tot een goed einde kan worden gebracht.

De TC stelt vast dat Lyra de afgelopen zes duels slechts vier punten wist te pakken en dat ‘er ook geen stijgende lijn in het vertoonde spel zichtbaar is’. Lyra verloor afgelopen weekend thuis met 0-1 van MVV’27. De ploeg pakte wel de eerste periodetitel en wacht aan het einde van het seizoen dus een competitietoetje met als inzet een terugkeer naar de tweede klasse.


Pim van der Hoorn

De training werd afgelopen dinsdagavond geleid door assistent Chris Jansen. Bij Lyra gaat vanaf dit moment vervroegd aan de slag Pim van der Hoorn. Hij is al als Hoofd Jeugdopleidingen verbonden aan de club en zou komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer zijn op sportpark De Zweth. Aan Van der Hoorn de taak Lyra voor komend seizoen naar de tweede klasse te loodsen. Ramon Hageraats heeft voor volgend seizoen al een contract getekend bij ESTO uit Bodegraven.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top