Marianne Kemp-van Schie, grondlegger meisjes- en vrouwenvoetbal bij RKDEO, overleden

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Marianne Kemp-van Schie, grondlegger meisjes- en vrouwenvoetbal bij RKDEO, overleden 1211

RKDEO ontving afgelopen week het droevige bericht, dat Marianne Kemp–van Schie op 59-jarige leeftijd is overleden. Zij was de grondlegger van het meisjes- en vrouwenvoetbal binnen RKDEO en was 45 jaar lid van de Nootdorpse club in verschillende rollen.

Als speelster en later actief in het trainen van het allereerste meisjesteam van RKDEO. Zij heeft dit met enorm veel enthousiasme en power gedaan en daardoor veel meiden maar ook ouders enthousiast gemaakt. Ze heeft hiermee de basis gelegd voor de ontwikkeling van de meisjes- en vrouwenafdeling bij RKDEO.

Ze was ook een aantal jaar coördinator van deze afdeling en zorgde ervoor dat er meer aandacht kwam voor de meisjes en vrouwen binnen de vereniging. Daarnaast heeft zij jarenlang met een vaste groep RKDEO-ers de NKS sportkampen georganiseerd. Dit werden later de RKDEO-voetbalkampen. Veel RKDEO-jeugdleden hebben een onvergetelijke week voetbalplezier gehad met Marianne Kemp-van Schie als ‘kamphoofd’.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top