Martin de Mooij (Oliveo): ,,Accu weer opladen voor de tweede seizoenshelft”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Martin de Mooij (Oliveo): ,,Accu weer opladen voor de tweede seizoenshelft” 219

Martin de Mooij (foto) is bezig aan zijn laatste seizoen bij zondag tweedeklasser Oliveo. Volgend seizoen neemt hij de taak over van Martin de Graaf bij het Wateringse KMD. In het Spaanse Valencia gaat de selectie van Oliveo zich voorbereiden op de tweede seizoenshelft.

Oliveo kende een dramatische start van de competitie. Op tijd werden de bakens verzet en de nodige punten binnengehaald. Nu is het echter even geen voetbal. Martin de Mooij: ,,Ik keek er niet reikhalzend naar uit, maar ik vind het een prima moment om even tussen kerst en het nieuwe jaar niets te moeten. Alles even tot rust laten komen en de accu weer opladen voor de tweede seizoenshelft.”

Zon

En dat opladen gaat de ploeg uit Pijnacker, die in 2D op een negende plaats staat, onder meer doen onder de Spaanse zon. De Mooij: ,,We gaan met de voltallige selectie, staf, sponsors en bestuursleden naar Valencia. Vorig jaar zaten we in Torremolinos met twintig graden op de bol. Dat is toch wel lekker hoor, zeker als je je realiseert dat het in Nederland vaak rond het vriespunt is.”

Een mooie voorbereiding op de start van de tweede competitiehelft, die overigens pas op 28 januari plaatsvindt. Maar dan kan Oliveo op De Groene Wijdte gelijk aan de bak, want dan komt koploper CVV Zwervers op bezoek.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top