Meiden Die Haghe beginnen vol ambities

Jeugdvoetbalnieuws Geen reacties op Meiden Die Haghe beginnen vol ambities 327

Vrouwenvoetbal is ‘in’ na het geweldige EK van de OranjeLeeuwinnen. De meidenafdeling van Die Haghe heeft de voorbereiding op het seizoen 2017-2018 rond. Ze beginnen ook vol ambities aan het seizoen.

Op zaterdag 19 augustus starten de meiden in de leeftijdsklasse onder 15 en onder 17 jaar met een trainingsdag. Met in de ochtend een loop- en in de middag een voetbalprogramma. Gescheiden door een gezamenlijke lunch in het mooie nieuwe clubgebouw. Op dinsdag 22 augustus starten de trainingen voor de meiden onder 11 en onder 13.

Open Dag

Op woensdag 23 augustus is er een open dag, waar ook de voetbalvrouwen van ADO Den Haag aanwezig zullen zijn. Alle meiden van 8 tot en met 15 jaar zijn dan van harte welkom, ook al ben je nog geen lid van Die Haghe. Van 13.30 tot 16.00 uur kan deel genomen worden aan allerlei spelvormen en de voetbalclinic door de vrouwen van ADO Den Haag! Opgeven kan via: coordinator-MO@svdiehaghe.nl.

Ook daarna worden er door de diverse meidenteams nog oefenduels gespeeld. Na een succesvol seizoen 2016-2017 wordt bij Die Haghe voor het meidenvoetbal de lat weer hoger gelegd, onder leiding van gediplomeerde trainers voor de selectieteams, loop- en techniektrainers en overige bekwame trainers.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top