Nacompetitie 2e/3e klasse: Naaldwijk fors onderuit bij CVC Reeuwijk

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Nacompetitie 2e/3e klasse: Naaldwijk fors onderuit bij CVC Reeuwijk 1156

Naaldwijk is niet goed gestart in de finaleronde voor een plaats in de tweede klasse volgend seizoen. De formatie van trainer Chris Treling (foto) verloor in Reeuwijk bij de plaatselijke CVC met 3-0. De uitgangspositie voor de thuiswedstrijd is dus zeker niet geweldig.

Toch waren de bezoekers in het eerste bedrijf de betere ploeg. Ook kregen de Naaldwijkers mogelijkheden om aan de leiding te komen. Toch was het CVC Reeuwijk dat nog voor de pauze op voorsprong kwam.

Na de doelwisseling kam er een ander CVC Reeuwijk in het veld. De thuisploeg was de bovenliggende partij en zette druk op het Naaldwijkse doel. Reeuwijk, dat eerder al de zaterdagploeg van GDA had uitgeschakeld, sloeg in de slotfase van de wedstrijd toe. Zeven minuten voor tijd werd het 2-0 en voor het laatste fluitsignaal klonk moest Naaldwijk nogmaals de bal uit het eigen net halen: 3-0. Volgende week zaterdag wacht de return op De Hoge Bomen en Naaldwijk weet wat haar te doen staat.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top