Nieuw boek van Rob Pronk: ‘Van de Buurtweg tot het Zuiderpark’

Nieuws Geen reacties op Nieuw boek van Rob Pronk: ‘Van de Buurtweg tot het Zuiderpark’ 713

De boeken van Rob Pronks Haagse Voetbal Historie mogen zich verheugen in een steeds grotere lezersaanhang. De delen 1 en 2 – Van Malieveld tot Melis Stokelaan en Van De Adelaars tot De Zwarte Schapen – zijn nog altijd klinkende successen. Met het derde deel zal het niet veel anders gaan.

De Haagse Voetbal Historie zal tenslotte altijd de moeite van het lezen waard zijn, vooral omdat de manier waarop Rob Pronk z’n boeken samenstelt pure liefde voor het Haagse voetbal ademt.

Hij bewijst dat opnieuw in ‘Van de Buurtweg tot het Zuiderpark’ met fraaie foto’s en informatie over ODB, Triomph, ADO, ADS, Scheveningen, Te Werve, VIOS, Ooievaars, VVP, WIK, HDV, Zwart Blauw, Blauw Zwart, NLS, Loosduinen, Texas, DKS, VDS, Oranjeplein, Oranje Blauw, Laakkwartier, maar ook individuele Haagse voetbaliconen als Rob van Dullemen, Coos Hübscher, Louis Wagner, Jan Arens, Nico Goedhardt, Guus Haak, Henny den Engelse, John Rietveld en vele anderen.

Prijs

Alle boeken van Rob Pronk – Van Malieveld tot Melis Stokelaan, Van De Adelaars tot De Zwarte Schapen en deze nieuwe Van de Buurtweg tot het Zuiderpark – hebben vanaf 1 november 2016 een vaste lage prijs van 15,- euro per stuk.

14707902_1624630504496977_185806581905704115_o

Het boek wordt uitgegeven door De Nederlandse Sportboeken Club (NSC). De boeken van Rob Pronk zijn te koop en/of te bestellen via de reguliere boekhandel, bijvoorbeeld Van Stockum (Spui). Maar ook online, bijvoorbeeld Bol.com.

Eerste exemplaar

Bij Van Stockum zal ook op woensdag 16 november de uitreiking plaatsvinden van het eerste exemplaar, aan ‘een bekende’ uit de Haagse voetbalwereld. Tijd van 16.30 tot 18.00 uur. Toegang vrij, iedereen is welkom.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top