Haaglanden Voetbal Poule start volgende week. Schrijf nog (gratis) in!

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Haaglanden Voetbal Poule start volgende week. Schrijf nog (gratis) in! 1740

Haaglanden Voetbal is op zoek naar de beste voorspeller van de uitslagen van wedstrijden in het amateurvoetbal in deze regio. In februari start de deze site met een voetbalpoule waarin de deelnemers uitslagen moeten voorspellen van de wedstrijden uit de regio Haaglanden (Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Delft, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Zoetermeer).

Deelname aan de voetbalpoule is voor de deelnemers GRATIS. Voor de beste voorspellers zijn een aantal fraaie prijzen beschikbaar. Nu al meer dan 100 deelnemers.  Wacht dus niet en doe mee, met je teamgenoten!

Wie laat zich kronen tot de ‘beste voorspeller van het seizoen 2017/2018’?

Haaglanden Voetbal maakt voor het organiseren van de poule gebruik van het platform van Koning Sport. Koning Sport is beschikbaar op de PC, gewoon in je browser. Maar je kunt het ook meenemen onderweg op je smartphone of tablet. De poule is hierdoor voor de deelnemers laagdrempelig en snel.

Opzet Haaglanden Voetbal Poule

De Haaglanden Voetbal Poule wordt verspeeld over 12 speelrondes. In elke ronde voorspellen de deelnemers 12 wedstrijden. Naast het voorspellen van de wedstrijden moet je ook een ‘Kroon’ inzetten. Met de Kroon kun je bonuspunten verdienen, maar ook punten verliezen.

De spelregels zijn heel erg simpel:

Iedere goed voorspelde wedstrijd is goed voor 1 punt;
Je bent verplicht om de Kroon op 1 wedstrijd per ronde in te zetten;
Iedere goed voorspelde wedstrijd met Kroon is goed voor 1,5 punt extra;
Iedere fout voorspelde wedstrijd met Kroon kost -2 punten aftrek;
Zend je voorspelling voor de eindtijd in!
Je kunt je voorspelling vóór de eindtijd altijd nog aanpassen.

De eerste ronde staat gepland voor het weekend van 10/11 februari 2018. De beste speler van een ronde wint een prijs. Bij een gelijke stand zal geloot worden wie de prijs in ontvangst mag nemen.

Na 12 speelrondes wordt de eindstand opgemaakt. De deelnemer die in de eindstand de eerste plaats inneemt wint de hoofdprijs. Ook de nummers 2 tot en met 10 vallen in de prijzen. Ook spelers die op een aantal bijzondere posities eindigden blijven niet met lege handen achter.

Meedoen

Ben je enthousiast geworden om je krachten te meten met 499 tegenstanders, meld je dan snel aan. Als we het maximaal aantal deelnemers hebben bereikt, dan wordt de inschrijving gesloten. Om deel te kunnen nemen moet je 18 jaar of ouder zijn.

INSCHRIJVEN

Klik op groene button om je in te schrijven! Wacht niet, doe het gelijk en speel mee!

Zelf een poule organiseren?

Koning Sport is tegen een kleine licentievergoeding dé oplossing voor het eenvoudig organiseren, maken en beheren van jouw eigen sportpoule onder vrienden, collega’s, familie of clubgenoten in een super fitte online omgeving. Tussenstanden berekenen, herinneringen versturen en weekwinnaars bepalen? Dat doet het Koning Sport Platform voor je.

Wil je meer weten hoe je zelf een poule kunt organiseren. Klik dan op het logo van Koning Sport.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top