Nieuwe start voor vrouwenafdeling van DUNO

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Nieuwe start voor vrouwenafdeling van DUNO 325

DUNO is begonnen met de wederopbouw van de vrouwenafdeling. Een nieuwe organisatie die bestaat uit een nieuw bestuur, technische staf en twee vernieuwde vrouwenteams.

Het nieuwe bestuur bestaat uit vier personen. Ramsay van Rhijn (foto) en Olton Valois Smith zijn ‘oud bekenden’. Nieuw zijn Jeffrey van Oeveren (trainer jeugd) en Chris Dekker (oudgediende van DUNO). Gezamenlijk en samen met de nieuwe hoofdtrainer wil men de vrouwenafdeling DUNO weer gaan opbouwen.

Doelen

De juiste doelen zullen rond eind augustus 2018 bekend worden gemaakt. Er komt een nieuwe technische staf. Deze zal bestaan uit twee trainers, twee assistent-trainers, twee leidsters en twee assistent-scheidsrechters. De functies van hoofdtrainer, trainer voor het tweede vrouwenteam en één leidster zijn al ingevuld. De club moet nog twee assistent-trainers en twee assistent-scheidsrechters vinden. De technische staf krijgt als taak om onder de nieuwe hoofdtrainer de vrouwenafdeling goed te begeleiden bij zowel de trainingen en de te spelen wedstrijden.

Ook de speelstersgroep is flink veranderd. Er is afscheid genomen van een flink aantal speelsters. Hierdoor zijn er genoeg plaatsen ontstaan voor nieuwe leden. Daarom zoekt DUNO jonge talentvolle meiden die zowel prestatief als met plezier willen spelen. Er kan contact worden opgenomen met Ramsey van Rhijn (06-3096 3618) of per email (rvan_rhijn@hotmail.com).

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top