sv Madestein begroet nieuwe spelers en rekent op beter seizoen 2024-2025

In het begin van 2023 begon sv Madestein aan een nieuw hoofdstuk. Een nieuw bestuur, een nieuwe visie en veel nieuwe leden, wat een hoop veranderingen met zich meebracht.

,,We wisten van te voren dat het niet altijd even gemakkelijk zou zijn”, laat een woordvoerder namens het bestuur weten. ,,Desondanks gaven wij de hoop zeker niet op. Sterker nog …. We zijn klaar voor het nieuwe seizoen 2024-2025 en dat met een hoop nieuwe spelers.”

,,Het gaat om zeer sportieve spelers, die met veel plezier en passie op het veld staan. Ons selectieteam zal sterker dan ooit op het veld staan en nog steeds onder leiding van John de Wit (op kopfoto met assistent). De meeste spelers zijn bekend met zijn trainingstechnieken en hebben in het verleden ook onder zijn begeleiding gespeeld. Oude tijden worden dus herbeleefd.”

,,Sport en plezier zijn nog steeds de kernwaardes van sv Madestein. Maar nu eerst dit seizoen sportief afsluiten en we kijken er enorm naar uit om het nieuwe seizoen straks te starten”, aldus het bestuur van sv Madestein.

Lees verder