Full Speed begroet drie verdedigende versterkingen

De TC en nieuwe technische staf van DSV Full Speed zijn hard bezig met het op orde brengen van de selectie voor het seizoen 2024-2025.

Met de komst van Nick Nulle, Kursad Özbek en Ivan Lihhatsov zet de club opnieuw een mooie stap in de goede richting. In de jeugdige selectie wordt met de komst van bovenstaand drietal ook de nodige ervaring toegevoegd.

Nick Nulle (27) komt over van sv Den Hoorn en kan zowel op het middenveld als achterin uit de voeten. Kursad Özbek (29), woonachtend in Delft, komt over van GSC ESDO en speelt als back of vleugelaanvaller.

Estland

Ivan Lihhatsov (32) komt uit Estland en is per 1 mei naar Vlaardingen verhuisd, op enkele minuten afstand van Full Speed. In contact met de nieuwe technische staf bleek hij een ex-jeugdinternational te zijn, die tevens op het hoogste niveau in Estland heeft gespeeld. Na een vervelende blessure en verhuizing naar Nederland is hij vastberaden zijn uiterste best te doen om weer wedstrijdfit te worden en het verenigingsgevoel is voor hem belangrijk om in deze regio sociale contacten op te doen. Na een kennismaking met meerdere clubs is Full Speed blij dat Ivan Lihhatsov zijn gevoel heeft laten spreken en voor Full Speed heeft gekozen.

Bij de foto vlnr: Ivan Lihhatsov, Kursad Özbek en Nick Nulle

Lees verder