Warming-up 2e klasse C: SVC’08 kan zich nog in veiligheid spelen

Aan Het Kleine Loo staat de mooie Haagse derby tussen VUC en HVV op het programma. SVC’08 staat op een tiende plaats en moet nog een plek stijgen om veilig te zijn. Het duel tegen Kagia moet dus in winst omgezet worden.

Tekst: Roland van der Linden

Voor SVC’08 is het erop of eronder om het verblijf in de tweede klasse met een jaar te verlengen. De ploeg van trainer Michael Ros moet in Lisserbroek de strijd aan gaan met Kagia. Het thuisduel eindigde in een 2-0 zege voor de ploeg uit Wassenaar. Hekkensluiter Kagia, dat al gedegradeerd is, heeft niets meer dan de eer om voor te strijden. Met een overwinning is SVC’08 er nog niet. Het moet Nieuwkoop, EMM’21 of CSW passeren op de ranglijst.

Een mooie afsluiting van het seizoen is het duel tussen VUC en HVV. Er staat niet veel meer op het spel. VUC heeft het kampioenschap al binnen en de Kroonleeuwen zijn al zeker van een plaats in de nacompetitie. Het HVV van trainer Mike de Geer (foto) zal nog wel haar tweede plaats willen verdedigen om pas in de tweede ronde van de nacompetitie te hoeven instromen. RCL heeft een punt achterstand op HVV.

 

Lees verder