Niels van Wetten keert terug ‘op oude nest’ VVSB

Niels van Wetten keert komend seizoen terug in de selectie van VVSB in Noordwijkerhout. De nu 25-jarige speler was eerder ook actief in het toenmalige beloftenelftal van ADO Den Haag.

Voor Van Wetten is het dus een terugkeer bij VVSB, want daar begon hij ooit met voetballen. Zijn talent bleef niet onopgemerkt en hij verbleef daarna zo’n tien jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord op Varkenoord.

Telstar

Daarna volgde zijn periode bij ADO Den Haag, om vervolgens over te stappen naar Telstar. Dat werd – mede door een blessure – geen succes en liep dat avontuur tijdens het vorige seizoen ten einde. Het leek erop, dat hij dit seizoen al zou starten bij VVSB, want in de voorbereiding trainde hij al mee bij de club.

Denemarken

Een kans in Denemarken bij Oskarshamns AIK liet hij niet lopen, maar ook dat werd geen succes. Halverwege het seizoen sloot hij aan bij vv Katwijk. Omdat hij op sportpark De Krom niet veel aan spelen toekwam in de hoofdmacht, heeft hij nu besloten zich volgend seizoen in te gaan zetten voor VVSB.

(Foto: VVSB)

 

Lees verder