Nacompetitie vrouwen 2e/3e klasse: sv Den Hoorn en Sportclub Monster onderuit

Voor Sportclub Monster zit het seizoen erop. In Katwijk kon het Westlandse team het derde ronde-duel tegen Quick Boys niet in winst omzetten. Ook sv Den Hoorn zag het nacompetitie-avontuur eindigen in de wedstrijd tegen VVOR.

Tekst: Roland van der Linden

Quick Boys VR1 – Sportclub Monster VR

Sportclub Monster begon scherp aan de wedstrijd en kon via de telkens goed opkomende Kris Bruinsma gevaar stichten voor het doel van Quick Boys. In de twaalfde minuut kon Bruinsma de bal voorgeven en bracht Robin Olsthoorn de stand op 0-1. De ploeg van trainer Hassan Amhayi (foto) kreeg kort daarna vier opgelegde kansen, maar wist die niet te benutten. In de blessuretijd van de eerste helft kon Quick Boys uit een afstandsschot de 1-1 binnenschieten.

Kansen

In de tweede helft ging sc Monster op zoek naar de voorsprong en kreeg weer vijf goede kansen om te scoren. Drie van die kansen belandden op de lat. De bezoekers deelden de lakens uit, maar moesten tien minuten voor tijd een tegentreffer incasseren: 2-1. In de slotfase ging sc Monster op zoek naar de gelijkmaker en kreeg nog kansen via Julia Kagia en Jade van Ruijven. De stand bleef echter 2-1 voor de Katwijkse vrouwen.

sv Den Hoorn VR – VVOR VR1

Op eigen veld zag sv Den Hoorn de bezoeksters uit Rotterdam binnen een kwartier twee keer scoren. De 0-2 bleef tot aan de rust op het scorebord staan. Na de doelwisseling was het binnen een kwartier opnieuw twee keer raak voor VVOR en eindigde het duel voor sv Den Hoorn in een 0-4 nederlaag.

Lees verder