BMT haalt Winston Faerber binnen als nieuwe hoofdtrainer

BMT kan met trots aankondigen dat Winston Faerber (foto), voormalig profvoetballer, is benoemd tot de nieuwe hoofdtrainer van de club. Faerber brengt een schat aan ervaring en expertise mee, zowel als speler en als coach, die zeker een positieve invloed zullen hebben op het team.

Winston Faerber begon zijn professionele carrière in de vroege jaren negentig en maakte al snel naam als een robuuste verdediger. Zijn indrukwekkende spel leverde hem een plaats op bij ADO Den Haag. Na zijn tijd bij ADO Den Haag verhuisde hij naar Cardiff en vervolgens FC Den Bosch.

Trainercarrière

Na zijn actieve loopbaan als speler, besloot Faerber zijn kennis en ervaring door te geven aan de volgende generatie voetballers. Hij begon zijn trainerscarrière bij diverse amateurclubs en wist al snel op te klimmen tot hoofdtrainer. Faerber heeft eerder gewerkt bij clubs zoals HDV, REMO, HMSH, HPSV, Voorschoten’97, IFC en was als laatste actief bij eersteklasser BVCB. Zijn veelzijdigheid als trainer en zijn vermogen om spelers te motiveren en te laten groeien, zijn kwaliteiten die BMT zeker ten goede zullen komen.

Toekomst bij BMT

Winston Faerber brengt niet alleen een rijke historie als speler mee, maar ook een bewezen trackrecord als trainer. Zijn aanstelling markeert een nieuwe fase voor BMT, dat hoopt onder zijn leiding grote stappen voorwaarts te zetten in het komend seizoen.

 

Lees verder