Wesley Epskamp komend seizoen nieuwe hoofdtrainer sv Nootdorp

Komend seizoen komt sv Nootdorp uit in de tweede klasse. Een stapje terug qua niveau, maar een nieuwe kans om jong talent te ontwikkelen en veel leuke derby’s en wedstrijden te spelen. Zoals eerder kenbaar gemaakt vertrekt trainer Jeroen Struijs na dit seizoen naar de VS.

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer is de TC uitgekomen bij een oude bekende van de club. Wesley Epskamp (foto) zal vanaf komend seizoen, 2024-2025, de nieuwe hoofdtrainer zijn van sv Nootdorp. Hij is als oud-speler van sv Nootdorp bekend en heeft bewezen te passen in het beleid van de club. Wij zien bijvoorbeeld mooie overeenkomsten met hem als het gaat om doorontwikkeling en inpassen van eigen jeugd in de eerste selectie.

Overstap

De overstap van Wesley Epskamp naar sv Nootdorp ligt, gezien zijn verleden bij RKDEO, volgens voorzitter Sander Jansen niet gevoelig. Hij kijkt in overleg met de technische commissie naar wat goed is voor de  toekomst van de vereniging.

Sander Jansen: ,,Het bestuur en de spelersgroep geven Wesley Epskamp het volste vertrouwen en staan achter de nieuwe trainer. Samen kijken we uit naar een mooie samenwerking en een succesvol seizoen 2024-2025.”

Lees verder