Cees Driebergen (ex-ADO Den Haag) wordt algemeen directeur bij FC Volendam

Cees Driebergen (foto), die in 2011 werd aangesteld als directeur bij ADO Den Haag (en die functie zou bekleden tot 2013) is de nieuwe algemeen directeur per 1 juli aanstaande van FC Volendam.

Voor de 62-jarige Rijnsburger betekent het dus een hernieuwde kennismaking met het betaalde voetbal. Per 1 juli aanstaande is bij FC Volendam ook een vernieuwde bestuursstructuur van kracht. In de nieuwe situatie is de directie statutair bevoegd. De samenstelling van de directie is met de komst van Driebergen compleet.

‘Complete directeur’

Driebergen, die zestien jaar als voorzitter fungeerde bij Rijnsburgse Boys, gaat bij FC Volendam intensief samenwerken met technisch directeur Patrick Busby en commercieel directeur Jan-Bas Veltman. Rob Bootsman, voorzitter van de Raad van Commissarissen bij de Volendammers, is content met de aanstaande samenwerking met Driebergen. Op de clubsite zegt hij: ,,Met Cees hebben we een algemeen directeur met een breed scala aan kwaliteiten en ervaringen. Niet alleen heeft hij affiniteit met voetbal, ook heeft hij brede commerciële, financiële en organisatorische ervaringen die hem een complete directeur maken.”

Lees verder