‘Vrienden van Jules’ vrijdag tegen ‘Masters’ bij SVO Buytenpark

Bij SVO Buytenpark staat vrijdag (14 juni) de traditionele wedstrijd tussen ‘de vrienden van Jules’ en de ‘Masters’ op het programma. Deze wedstrijd wordt jaarlijks gespeeld door een door Jules Lieveld (foto), voorzitter van SVO Buytenpark, samengesteld team uit de voetballerij en de Masters, de veteranen van de Zoetermeerse voetbalvereniging.

De wedstrijd van vrijdag staat geheel in het teken van de zeventigste verjaardag van de preses. Aan deze wedstrijd deden in het verleden meerdere bekende (prof)voetballers mee. Zo was in één van de eerste edities Wout Holverda, oud-Sparta, Fortuna Sittard en FC Haarlem, één van de spelers. Holverda, helaas in 2021 op 63-jarige leeftijd overleden, was de bedenker van de naam en het fenomeen “de Masters”.

Geheim

Wie Jules Lieveld vrijdag het veld laat betreden houdt hij, ook geheel volgens traditie, tot het laatste moment geheim. De wedstrijd en ook de gezellige feestavond in de kantine daarna zijn voor alle leden, oud-leden, vrienden, familie en kennissen uit de voetballerij vrij toegankelijk. Een hapje, een drankje en de muzikale omlijsting worden uiteraard verzorgd door de jarige.

Lees verder