GDA breidt selectie uit met drietal spelers

GDA bouwt aan een selectie die zowel kwalitatief als kwantitatief de uitdaging aan kan gaan in de derde klasse. De nieuwste toevoegingen aan de selectie zijn Joey van Zwam en Mo Affelah, terwijl Didi Eesiah terugkeert bij de club op Madestein.

De 25-jarige Joey van Zwam (foto), maakt de overstap van Vredenburch naar GDA. Hij is linksbenig en kan op meerdere posities uit de voeten. Van Zwam heeft een verleden bij Vredenburch, Haaglandia, Westlandia en Laakkwartier.

Linksbenig

Trainer Robin den Dulk is verheugd met de komst van Joey van Zwam naar GDA. ,,Joey is geen onbekende voor de club en past goed binnen de huidige groep spelers. Zijn drive en vermogen als voetballer spreken mij aan en passen goed bij ons. Het feit dat hij linksbenig is, is een welkome uitbreiding op de mogelijkheden die we nu al hebben.

Uitdaging

Joey van Zwam kent GDA goed via zijn broer Michael en had vorig jaar al contact met trainer Robin den Dulk. Hij kijkt ernaar uit om zich bij de selectie aan te sluiten en is enthousiast over de uitdaging van het spelen in de derde klasse.

Vervolgstap

GDA ziet ook Mo Affelah de overstap maken naar Sportpark Madestein. Hij heeft in de jeugd bij Hoekpolder en Vredenburch gespeeld en is de afgelopen jaren actief geweest bij Te Werve Na het terugtrekken van zijn oude club heeft hij zich georiënteerd op een mooie vervolgstap. Nu maakt Mo Affelah de bewuste stap naar GDA.

Blessureleed

,,Het zijn mooie jaren geweest bij Te Werve, maar de laatste jaren ging het sportief en met de club minder. Ik wil na zes maanden blessureleed weer onderdeel zijn van een mooie club waar ik mij verder kan ontwikkelen en mijn ambitie kan toepassen. Ik wil met GDA iets moois neerzetten in de derde klasse’’, laat Affelah weten.

Drive vooruit

Trainer Robin den Dulk over zijn nieuwe aanwinst: ,,Mo is na het kampioenschap bij ons aangesloten op de trainingen. Hij komt van een langdurige blessure, maar liet vrijwel direct zien wat hij kan brengen voor ons. Een fysiek sterke verdediger, snel en drive om vooruit te verdedigen. Dat past bij onze speelstijl en we zijn dan ook zeer content dat hij voor GDA gekozen heeft.’’

Thuiskomen

GDA ziet ook Didi Eesiah terugkeren op sportpark Madestein. Hij stapte vorig seizoen over naar sv Erasmus, maar volgt zijn hart terug naar GDA. ,,Terugkeren bij GDA voelt als thuiskomen. Ik wil mijn bijdrage leveren aan de selectie bij GDA, op welke manier ze me dan ook nodig hebben. Ik kijk ernaar uit weer aan te sluiten bij de selectie waarvan ik zoveel jongens goed ken.’’

,,GDA is momenteel nog in gesprek met keepers voor de selectie. Deze positie is momenteel nog vacant en enthousiaste keepers mogen zich dan ook zeker melden bij ons”, aldus trainer Den Dulk.

 

Lees verder